Популярна російська і радянська артистка Алла Пугачова, яка навесні відзначила 71-й день народження, часто публікує фото зі свого життя на сторінці в соцмережі Instagram. І найчастіше на нових знімках зірка з'являється при повному параді – з макіяжем, зачіскою і кожен раз дивує струнким тілом. А в цей раз співачка опублікувала в соцмережі, мабуть, архівне фото, на якому позує в компанії російського композитора і продюсера Ігоря Крутого.

Виявилося, що цим знімком Алла Борисівна вирішила привітати друга і колегу по шоу-бізнесу з днем народження – Крутий 29 липня відзначає 66 років. На фото Алла і Ігор обнімаються і весело посміхаються, видно це старе фото, на ньому примадонна виглядає дуже молодо і свіжо. У підписі до світлини Пугачова згадала про вік і написала: "Ось і стали ми на рік дорослішим, і настає пора... Живи і радій. З Днем Народження!". Шанувальники Пугачової в захваті від цього знімка, вони приєднуються до привітань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Галкіна і Пугачову розкритикували за жорстоке поводження з дітьми.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в мережі прогримів скандал з-за сперми Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також портал "Знай.ua" писав, що Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак.