Всесвітньо відома аргентинська співачка, акторка і модель Наталія Орейро, після довгих освідчень у коханні до країни-агресора Російської Федерації, продовжує публікувати в соціальних мережах досить відверті відео.

До речі, зірці "Дикого янгола" вже 43 роки, однак жінка намагається звернути на себе увагу за допомогою своїх старих трюків з мокрими речами. Так, буквально днями артистка виклав відео, на якому пірнула у воду в футболці і без білизни, пожартувавши, що так вона любить прати.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Орейро в мережі Instagram.

Також варто нагадати нашим читачам, що Наталія Орейро зовсім нещодавно зареєструвала аккаунт в мережі Instagram. На кадрах 43-річна зірка сексуально позує у ванні. Вона занурюється у воду в футболці без білизни, дивлячись при цьому в камеру.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наталія Орейро, фото - Instagram
Наталія Орейро, фото - Instagram

До речі, в коментарі до посту Орейро написала, що "сьогодні шоу талантів" і спочатку вона покаже, "що було потім". Також артиста пожартувала, що їй подобається прати одяг, не знімаючи його. Ролик зібрав понад 180 тисяч переглядів і безліч коментарів з компліментами на адресу зірки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Дикий янгол" 43-річна Орейро запаморочила голови чоловіків дівочою постаттю – забула одягнути ліфчик.

Як повідомляв Знай.uа "Дикий янгол" 43-річна Орейро перетворилася на дівчинку-підлітка.

Знай.uа писав, "Дикий янгол" Наталія Орейро показала, як виглядала до популярності – спробуйте впізнати.