Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила серію ніжних кадрів в бікіні синього кольору, відправившись в довгоочікувану відпустку разом з чоловіком Юрієм Горбуновим. Так, парочка вирішила насолодитися прозорою водою і яскравим сонечком в одному з готелів Текірова, Туреччина, позуючи на тлі гір і чистого моря.

Катя також зазначила, що раніше закохані планували поїхати в Одесу, однак повне недотримання карантинних норм жахнуло телеведучу. Варто нагадати, що зіркова сім'я дуже відповідально підійшла до самоізоляції через коронавірус COVID-19, дотримуючи всі правила карантину і закликаючи численних шанувальників не нудьгувати в чотирьох стінах, влаштовуючи прямі ефіри.

Наш острівок раю на безпечній дистанції 😇

Фолловери не пройшли повз: "Краса. Море, гори....що може бути краще. Гарного відпочинку!!!", "Гарного відпочинку 👍", "👍👌🤗Затишно!!! Найбільша цінність-тиша,щоб чути «один одного серця»Гарного вам відпочинку!!!😉", "Клас, гарного Вам відпочинку💕💕💕", "Катюня бомба", "Молодці 👏👏👏 гарного відпочинку🔥🔥🔥", "Класна Катя 🌺", "Які щасливі 👏👏💋❤️клас👍".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше