Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Знаменитість похвалилася шикарною чорно-білим кадром, примірявши лише прозорий плащик і величезні сережки, засвітивши розкішні форми.

Так, артистка прийняла челлендж #womenempowerment (дослівно - розширення прав і можливостей жінок), зазначивши, що гарне майбутнє не в руках уряду або соціуму, а саме в руках кожної дівчини. Варто зазначити, що цю естафету в Україні запустила телеведуча Маша Єфросиніна.

Дякую тобі @mashaefrosinina за естафету #womensupportingwomen 🖤 Ми живемо зараз там, де всі прагнуть бути сильними, незалежними.. Можна назвати Світом це місце? Нехай кожен з вас сам собі тихенько подумає. А поки, хочеться нагадати, що всі ми шукаємо захисту та підтримки. Щодня, щогодини. Достатньо ми зробили , щоб почуватися в безпеці? Все в наших руках. Не в руках країни або уряду. В твоїх руках.

Фолловери не пройшли повз: "Неземне щось!Респект Фотографу!", "Шикарна", "Мудро сказано☝️", "Ой як гарно✨душевно😌", "Даша ти дуже красива дівчина😍❤️".

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.