Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. А недавно красуня-мама знаменитості, 63-річна Наталія, виставила серію кадрів, на яких позувала в бікіні чорного кольору, хустці і стильних сонцезахисних окулярах на тлі блакитної води, відправившись на відпочинок за кордон. Так, найрідніша жінка артистки продемонструвала струнку фігуру, за якою наполегливо стежить, тренуючись онлайн разом з хореографом самої Світлани - Катею Кузьменко.

море, море світ бездонний🏖

Фоловери залишилися в захваті і засипали Наталю компліментами: "Богиня🔥", "Красуня 🔥", "Фігурка 👍, правда, що генетика!", "Бум 😍👍💥", "Красотка🔥", "Обалдіііти..🤩🤩🔥🔥 "," Дуже красиво виглядіте🤗❤️ ".

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Варто нагадати, що Наталія Лобода виставила серію трепетних кадрів, привітавши чоловіка Сергія з 63-м днем народження 9 липня. До речі, батьки Світлани та Ксенії вже 38 років у шлюбі, що викликає справжнє захоплення численних шанувальників. У даний момент сім'я зірки проживає під Києвом, як і сестра Ксенія з чоловіком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.