Племінниця відомої естрадної співачки Софії Ротару, співачка і дизайнер Софія Хлябич, більш відома під псевдонімом Sonya Kay, порадувала своїх шанувальників трепетним знімком в Instagram. 7 червня знаменитість і її обранець, хокеїст збірної України Олег Петров, якого красуня ретельно приховувала від чужих очей, зіграли пишне весілля в колі рідних і близьких, проте красуня як і до заміжжя без сорому демонструє розкішну фігуру в бікіні і спідній білизні, адже працює над собою, мотивуючи численних фанаток.

Нещодавно Соня виставила гарячий кадр з ванної, позуючи в дзеркалі і засвітивши голі сідниці в стрінгах чорного кольору. При цьому артистка відзначила, що слухати в цьому житті варто тільки себе, не боячись ризикувати.

В нашому житті багато хто говорить нам, що нам цього не треба, це не можна робити, цього тобі не потрібно і так далі... Інколи треба виходити з зони комфорту, виходити з тої кульки, в якій ти знаходишся і робити щось нове. Якщо ти не будеш ризикувати і ловити той шанс, який тобі дає доля, то може нічого і не вийти. Лови момент!

Фоловерів не пройшли повз: "прекрасна фігура", "Як чоловік могу Сказати что у вас гарна попа😅❤️", "Оце так😅 красиве фото 😘", "Круте фото :) класна Соня :)", "Ефектно! Wow🤩🤩 🤩🤩🤩🤩 "," Соня так не можна! 🔥🔥🔥🔥🔥 "," Богиняяяя😍😍😍 "," Красива🔥🔥🔥 "," Вай🔥Потрібно бути собою и робити те что нам подобається і ми Хочемо, а не робити те тому що хтось сказав що так не треба робити☺️дуже красиво😍 "," Давайте зареєструємо ТМ «Наша Соня», на противагу Косюковській ТМ «Наша Ряба».
І слоган - © Теж наша але соковітіша! ".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що юна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко опублікувала розкішне чорно-біле фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, юна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко показала милий знімок з прогулянки.

Також портал Знай.uа писав, що українська співачка Sonya Kay вразила шанувальників новими пікантними фото.