Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, ніж та хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила веселе відео, позуючи для популярного серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok. Так, артистка, яка пропагує правильне харчування, спорт і здоровий спосіб життя без поганих звичок, наочно показала, як їй вдається стримувати себе, щоб не їсти "шкідливу" їжу.

У ролику красуня позує перед величезною мискою ароматних жирненьких пончиків, густо присипаних цукровою пудрою, ледь стримуючись, щоб не з'їсти хоча б один. В останній момент, насолодившись запахом смачненького, Настя з'їдає корисну полуничку, демонструючи силу волі.

Фоловери залишилися в захваті і почали підтримувати кумира: "Як я тебе розумію (((", "Яка смакота 👌", "Ну одну же можна ?? !! ☹️☹️☹️🙏🙏🙏🙏", "Так можна подумати, ти їх НЕ влупила !!!! Неповірю Ніколи "," Як говорила Раневська: «Я помітила, що якщо не їсти хліб, цукор, жирне м'ясо, не пити пиво з рибкою - морда стає менше, але сумніше.» 😉 "," Вся суть ПП😂😂😂 ".

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.