Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала миле фото, на якому позує в стильному образі, а в підписі до нього потролила Хейтер.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Крістіна з'явилася в світлій кімнаті, вона стоїть біля стіни з заведеними за спину руками. На ній красиве чорне плаття, яке ідеально село по фігурі і підкреслило витончене декольте. Волосся красуні акуратно покладені, а на її яскравий легкий макіяж з червоною помадою. У підписі до фотографії Асмус залишила найпопулярніші коментарі, які отримує від користувачів. "Занадто худа. Однакове вираз обличчя. Червона помада не йде. Так ви розвозили або піар? Красива. Стрьомно. Навіщо голову нахиляти весь час? Чому в чорному? Чи не дізналася. Коли новий порнофільм? Без мейку краще. Про Чадова чутки? Че з конкурсом в результаті? Цицьки норм. в одязі не цікава. Ти хто? Брови свої або ботокс? А де хештеги? Відповідай в директ. Че сумна? Можна з тобою замутити? Який фірми плаття? Хоча пофіг ", - написала актриса.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.