Відомий російський співак, композитор і колишній чоловік Наташі Корольової Ігор Ніколаєв останнім часом активно веде свої сторінки в соціальних мережах. Так, співак вирішив поділитися зі своїми шанувальниками спогадами з Юрмали, де співак проводив час в компанії зіркових друзів. Однак Ігор Ніколаєв трохи пожартував, що у нього почалася амнезія, і він не може згадати, куди загадково дивиться компанія на архівному фото.

Читайте Знай Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ігоря Ніколаєва в мережі Instagram.

Публікація Ігоря Ніколаєва, скріншот: Instagram
Публікація Ігоря Ніколаєва, скріншот: Instagram

"Ось вона, амнезія: абсолютно не пам'ятаю, на кого наша компашка дивиться з неприхованим захопленням?) Ясно, що це Юрмала, Концертна зала Дзінтарі, Нова Хвиля, але хто залишився за кадром?) Ваші варіанти, друзі!", - запитує у своїх шанувальників Ігор Ніколаєв.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ніколаєв, фото Instagram
Ніколаєв, фото Instagram

До речі, буквально за кілька годин публікація зібрала майже 6 тисяч лайків і десятки коментарів від підписників зі здогадками і компліментами: "Які ви всі прекрасні і наші найулюбленіші! Ігор Крутий, дуже люблю вашу творчість! Може на Аллу Пугачову дивитеся?"; "Ймовірно на накритий банкет з ризьким бальзамом і дуже смачною рибкою"; "Ви дивитеся на фотографа"; "А ви ж всі дивитися у різні сторони.".

Також варто нагадати нашим читачам, що співак вирішив поділитися зі своїми шанувальниками атмосферним фото з донькою Веронікою. Буквально за годину після публікації пост зірки зібрав майже 10 тисяч лайків і десятки коментарів з компліментами. На фото можна помітити, що донька Вероніка (2015 року народження) сидить у батька на колінах з маленьким букетиком ромашок і тягнеться ручкою в бік, неначе показуючи неймовірну картину, що відбувається поруч.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ніколаєв порадував фанатів рідкісним кадром з маленькою зіркою.

Як повідомляв Знай.uа фанат Путіна Сєров злив архівні кадри з молодості: прокинувся з чоловіком на лавочці.

Знай.uа писав, колишній Корольової Ніколаєв показав таємничу супутницю: дельфін забув русалку і скинув 20 років.