Відомий російський актор, зірка культового серіалу "Бригада" і безлічі художніх фільмів Сергій Безруков у своїй новій публікації у соцмережі підняв вельми делікатну тему. Справа в тому, що актор звернувся до своїх прихильників з одкровеннями щодо усиновлення.

Читайте Знай Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Сергія Безрукова в мережі Instagram.

Публікація Сергія Безрукова, скріншот: Instagram
Публікація Сергія Безрукова, скріншот: Instagram

"Як знайти свою дитину? І хіба можна вибирати дітей? Дорогі мої, ці питання знайомі кожному, хто замислюється про те, щоб стати прийомним батьком. А відповіді на них всі шукають по-своєму... Коли люди дізнаються, що наші діти усиновлені, то дуже дивуються. Вони схожі на нас. Але це не тому, що ми знайшли якихось своїх. Це тому, що вони стали нашими. Вони підсвідомо переймають нашу поведінку, наші хороші і навіть погані звички. Вони переймають все наше, тому що вони вже наші". Ірина чесно розповідає, був вибір і як вона його зробила: "Мені незрозумілі люди, які роками шукають якихось своїх дітей і чекають еканий і інсайтів. Я вибирала дітей за папірцями. Просто читала діагнози і юридичну ситуацію, щоб зрозуміти, потягну чи ні. А на знайомство я їхала вже до дітей, які стануть моїми! І неважливо, які вони будуть: спритні або спокійні, ошатні або замурзані". Прийомна мама зізнається, що все одно було страшно. Так, що на першій зустрічі з дітьми у неї тремтіли коліна... Друзі, скільки дітей в дитячих будинках ще тільки чекають, коли за ними прийдуть, коли вони теж зможуть сказати "це моя мама!", "це - мій тато!".", - пише Сергій Безруков.

Публікація Сергія Безрукова, скріншот: Instagram
Публікація Сергія Безрукова, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що відомий російський актор Сергій Безруков проводить карантин зі своєю сім'єю, проводить за містом, і, схоже, сільське життя все більше привертає актора. Зірка "Бригади" вже навів порядок на земельній ділянці, зробивши невеличкий ремонт, а його дружина освоїла готування, балуючи сім'ю випічкою. Пара пішла далі і вирішила розводити курей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, роки безжальні: актори серіалу "Бригада" змінилися до невпізнання, як виглядають Саша Білий і компанія.

Як повідомляв Знай.uа Україна закрила двері перед новими російськими книгами: повний список.

Знай.uа писав, поповнення в родині Безрукова: актор ошелешив фанатів радісною новиною.