Популярна київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня показала пікантний кадр, на яких з'явилася на відпочинку в селі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Альона зображена біля водойми, вона присіла в еротичній позі на біле покривало, застелене біля самої води. Перед камерою модель з'явилася в сексапільному червоному бікіні, яке ледь прикриває її пружні силіконові принади. Волосся красуні розпущені і недбало укладені, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до публікації Омович написала: "просто хочу вам передати атмосферу через фото. Такий релакс. Не хочеться повертатися до Києва. До речі, куди летите відпочивати? Або поки не будете ризикувати? Розповідайте, я ось зараз над Туреччиною думаю. Але хотілося б по екзотичніше країну. Хоча відчуваю, що світить мені тільки Одеса, і то в кращому випадку". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Альони - деякі її хейтять, а інші захоплюються.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.