Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова і відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами в соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. Цього разу зіркова красуня порадувала шанувальників цікавим відео в незвичайному образі, а в підписі до нього запропонувала фанатам вгадати, хто вона в новій ролі в черговому серіалі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Аліна з'явилася перед камерою в дивній локації. На ній чорне вбрання, яке складається з штанів цікавого фасону і обтягуючої майки, яка оголила витончене декольте і плечі. Її волосся зібране в акуратний високий хвіст на потилиці, а на обличчі легкий макіяж, дівчина грає на камеру, можливо це розминка перед черговим дублем. У підписі до публікації Гросу написала: "з 7: 30 ранку приступили сьогодні до роботи. Назва цього серіалу писати під постом не буду, щоб не палити контору і не спойлерити. Але пропоную вгадати вам, що у мене тут за образ?". Фанати в захваті від нового відео зіркової красуні, її завалюють компліментами і здогадками в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.