Популярна українська телеведуча, блогерка і благодійниця Маша Єфросиніна, яка зараз займається власним проектом інтерв'ю знаменитостей "Іспит на відвертість", часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, цього разу зіркова красуня показала незвичайне фото, а в підписі до нього розповіла про зміну зовнішності.

"Я вважаю, що змінюватися потрібно! Не тільки внутрішньо, але і зовні... Це не менш крутий стусан собі, ніж мотиваційна лекція або спілкування з надихаючим людиною... Ні, це крутіше, ніж з людиною, тому що це спілкування з собою! Ти слухаєш свої внутрішні імпульси і йдеш за ними. І тобі чхати на те що навколо мчить:» навіщо ти себе дорослішаєш, дитя ж ще«;» не за віком вже тобі молодитися«;» не, це тебе буде пробачити«;»ой, ну куди вже тобі за цією модою гнатися". У мене відчуття, що такі поради дають люди, які вже точно на зміни не здатні. Та й звідки ці стандарти? Вони нагадують мені продавців в магазині одягу, які, коли ти береш річ в примірювальну, кричать тобі: "почекайте, це не ваш розмір, принесу більше! Цей на вас не налізе"» А ти виходиш до них у взятому тобою розмірі, який ідеально сів, і прям хочеться клацнути: "Запам'ятайте, я знаю себе краще!"Крапка", - написала Єфросиніна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.