Відомий співак, відданий фанату президента країни-агресора РФ Путіна Олександр Буйнов продовжує ділитися в соціальних мережах новими публікаціями і навіть спогадами. Відомо, що Буйнов зараз відновлюється після операції на жовчному міхурі, і вже встиг відпочити під Москвою в санаторії зі своїми близькими.

Читайте Знай в Google News!

Однак, днями Олександр Буйнов опублікував побажання своїм фанатам "з добрим ранком" і трохи поміркував про позитивне мислення. Також Буйнов опублікував відео, на якому можна помітити співачку Лоліту, вона допомогла співакові нятянуть штани перед виступом.

Публікація Олександра Буйнова, скріншот: Instagram
Публікація Олександра Буйнова, скріншот: Instagram

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олександра Буйнова в мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Все-таки здорово, коли тебе оточують суцільні позитивки! Так влаштований людський мозок, ми пам'ятаємо і згадуємо тільки світле, хороше...навіть, коли зарплату не отримуєш півроку! Спасибі всім, хто випромінює оптимізм і доброту, Лолка, я тебе люблю! І вам спасибі, друзі мої за те, що посміхнулися зараз... Доброго ранку", - пише Олександр Буйнов.

Олександр Буйнов, фото: Instagram
Олександр Буйнов, фото: Instagram

До слова, буквально за годину після публікації пост зібрав понад 2 тисячі лайків і багато коментарів від шанувальників, які також побажали Олександру Буйнову, щоб його ранок був добрим.

Коментарі до публікації Буйнова, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації Буйнова, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що російський співак, затятий шанувальник президента країни-агресора Володимира Путіна Олександр Буйнов останнім часом став активно ділитися зі своїми шанувальниками архівними і свіжими кадрами в соціальних мережах.

Нещодавно співак переніс операцію з видалення жовчного міхура, а зараз Буйнов вирішив трохи поганяти жовчі серед фанатів РПЦ, опублікувавши порцію фото і відео із зустрічі з архімандритом Російської Православної Церкви, насельником Спасо-Прображенського Валаамського монастиря Отцем Мефодієм.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, затятий фанат Путіна Буйнов згадав "голодні роки": хліб, гірчиця, сіль - безкоштовно.

Як повідомляв Знай.uа, путінський патріарх Кирило вліз до українського ТБ і почав качати за віру: "що відбувається?".

Знай.uа писав, відданий фанат Путіна Буйнов збожеволів після лікарняного ліжка і пішов співати в РПЦ.