Сенсаційна Українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість виставила серію кадрів, розповівши численним фанатам детальніше про свою творчість, а точніше, з чого все починалося і хто допоміг красуні втілити мрії в реальність. Так, артистка познайомила українців ближче зі своєю "другою сім'єю", - командою, з якою за кілька років вони стали не просто друзями.

Олена представила аудиторії саунд-продюсера, свого менеджера Івана Клименка, якого описує як "простого хлопця з Троєщини". Друзі познайомилися на одному з рідкісних виступів виконавиці, обмінялися думками і планами про музику в Україні, Іван допоміг красуні бути почутою, разом у них з'явилися перші відео, які принесли популярність зірці - "Рибки", "Голови".

Тож як все починалося? ⠀ Хочу трохи всім вам, хто зі мною не так давно, розповісти про свою команду. Бо за пару років ми вже стали не просто друзями, а однією великою сім‘єю. ⠀ Отже, колись на одному зі своїх рідких виступів, я познайомилася з @vanek.klimenko - простий хлопець з Троєщини з наполеонівськими планами на музику в Україні. Ми почали товаришувати, показували одне одному і свою творчість, і знахідки цікаві, обмінювалися грандіозними цілями та ідеями - що ж його з тим репом робити, щоб його почули всі. ⠀ Іван відкрив для мене багатьох столичних бітмейкерів, світ створення музики, мій музичний смак став вдосконалюватися і я почала експериментувати з текстами та мелодіями (так народилися Голови, Відчиняй, Залишаю свій дім). ⠀ @vanek.klimenko в музичній сфері давно, має багато знайомих творців і саме через свої соц мережі почав шукати тих, хто за ідею буде готовий допомагати нам робити реп почутим в Україні. І такі люди знайшлися. Так у світ вийшли відео Рибки, Рибки 2, Голови. ⠀ @vanek.klimenko пройнявся моїм бажанням змінювати світ і допомагати людям, показав мені як це можна робити через музику та через свої соц мережі. Так з’явилися Булінг, Якби я була не я. ⠀ Іван з першого дня знайомства став для мене духовним наставником та другом перш за все, бо змінюючи світ ти змінюєшся сам, тому його приклад відмови від багатьох шкідливих речей та думок в житті надихнув мене дивитися та ставитися до себе та до людей інакше. ⠀ А ще @vanek.klimenko покликав мене на collab club, де я познайомилася з @alinapash і так на світ з’явився Падло. ⠀ Зараз моя команда - це один великий діючий організм, в якому я - «серце». А @vanek.klimenko - це «мозок» і генератор ідей. Він являється і музичним продюсером і менеджером alyona alyona. Зараз ми разом працюємо над створенням лейблу🔥 ⠀ Я розповім вам обов’язково і про інших. А зараз хочу всім побажати мати таких справжніх та надійних друзів, які з вами і з хейту поржуть, і добру справу зроблять, і просто підтримають як би там не було.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше