Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок. Нещодавно знаменитість похвалилася гарячим коротеньким відео з закулісся такого улюбленого українцями проекту "СТМПУ", сидячи в гримерці, де красуню перевтілювали відразу два майстра. Так, артистка приміряла білосніжний топ з глибоким декольте і чорні штани із завищеною талією, доповнивши образ макіяжем з яскраво-червоною губною помадою і грайливо підморгуючи на камеру.

буде потрібен дотик-надряпай слова на стіні 🤞 🏻

Фолловери залишилися в захваті: "Соня🔥❤️", "Дуже сильна і стильна, обожнюю😚😚😚", "Пішла дряпати слова на стіні😂", "Напевно найрозкішніша жінка України ви мій кумир і приклад для наслідування 😉", "Оххххххх💔", "Ух, яка ж ви шикарна жінка, Соня)", "мій Гачок, опій, наркотик 😍❤️", "яка гарна) де купували таку чудову блузу?", "Ох, кішечка! З роками все красивіше🔥 🔥 🔥", "я Вами захоплююся😍 😍 😍", "божественно, Соня ви богиня😍 😍 😍 😍 😍".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.