Українська співачка, донька легендарної Ніни Матвієнко, Тоня Матвієнко, поділилась напрочуд милою фотографією своєї маленької донечки на власній сторінці у соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

На світлині маленька дівчинка дуже мило посміхається. Її волосся заплетене у дві коси, а на голові - кумедний білий капелюшок. Тоня підписала свій пост так: “Її посмішка найбільше щастя для мене. <...> ще треба спіймати у кадр 😉”.

Доньку назвали на честь зіркової бабусі - Ніною. Поки що, щоправда, невідомо чи вдалось найменшій дівчинці цієї родини успадкувати фірмове звучання родини Матвієнко. Безперечно, маленька Ніна має всі шанси мати чудовий голос і музикальний слух, адже її тато також музикант, виконавець і композитор Арсен Мірзоян. Мірзоян, до речі, цього року отримав звання Заслуженого артиста України.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Маленька Ніна народилась у 2016 році, пара офіційно одружилась лише 2017 року. Через те, що Арсен залишив першу дружину з двома маленькими дітьми, велика кількість українців ставить до шлюбу Мірзояна і Матвієнко критично, про що постійно пишуть під публікаціями пари у соціальних мережах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тоня Матвієнко зробила Білик боляче після нагороди Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко показала, як з мамою та донькою відпочиває в Коблево.