Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали гарячий архівний кадр красуні, зроблений за лаштунками улюбленого танцювального шоу українців "Танці з зірками" в 2019 році. Так, артистка приміряла розкішну рожеву сукню з блискучими чорними вставками і глибоким декольте, засвітивши довгі ніжки і струнку фігуру.

Аудиторія красуні ламає голову, чи буде виконавиця в новому сезоні "Танців", який почнеться вже зовсім скоро, адже Тіна Кароль і Юрій Горбунов - незмінні ведучі проекту вже більше 10 років. До слова, вже відомі нові учасники шоу: Олег Винник, Позитив (Олексій Завгородній), Alyona Alyona, Надія Мейхер, Санта Дімопулос, Тарас Цимбалюк, Дар'я Петрожицька, Юлія Саніна, Слава Камінська, Дмитро Танкович, Сергій Танчинець, Сергій Мельник.

чекаєте на новий сезон @tanci1plus1 ❤?

Фолловери не пройшли повз і почали відповідати: "якщо буде Тіна,то так ,а так нейтрально🤷❤️😊", " чекаю тільки Тіну. А вона буде а рамках шоу?!", "А можна такі ноги будь ласка?", "Чекаємо тільки з Тіною💕", " Тіночка, чекаємо з нетерпінням обов'язково будемо дивитися. Ми тебе дуже любимо .", "Цю гарну жінку чекаємо💋 😂","чекаю Тіну в якості ведучої".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.