Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. А нещодавно красуня-сестра знаменитості, 30-річна Ксенія, виставила пікантний кадр, відпочиваючи закордоном разом з самою Світланою і їх мамою Наталією.

Так, дівчина зробила яскраве літнє фото на тлі блакитного моря і гір, сидячи на м'якому диванчику розкішного готелю. Ксенія приміряла білосніжний купальник в горошок і прозору накидку чорного кольору, засвітивши струнку фігуру і довгі ніжки.

у кожній людині є сонце. Тільки дайте йому світити....☀️

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Класнюча!!!", "Ти дуже красива", "краса🔥", "красуня".

Варто відзначити, що раніше, 31 липня опівночі знаменитість представила яскравий кліп на пісню "Воом boom", режисером якого став епатажний Олександр Гудков. У ролику взяли участь безліч відомих зірок шоу-бізнесу, таких як Лоліта Мілявська, Ксенія Собчак, Катерина Варнава, Маша Міногарова, Іда Галич та інші, також репер PHARAOH зачитав кілька рядків у середині відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.