Популярна українська співачка Анна Сєдокова, яка вже довгий час живе і будує кар'єру в Росії, часто радує фанатів новими фото і відео в своєму Instagram. Так, цього разу співачка показала в соцмережі спекотне фото, на якому з'явилася в спокусливому образі разом з бойфрендом Янісом Тімма.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Зоряна Красуня і її хлопець з'явилися в цікавих спортивних образах, мабуть, вони тільки що після тренування. Анна фотографує себе з бойфрендом в дзеркало, вона пригорнула пишним бюстом до голого торсу Яніса, перед камерою вона з'явилася в чорній білизні, яка красиво підкреслює її соковиті форми. У підписі до кадру Сєдокова написала: "- Я сильна, я впораюся. - Сильним буду я, а ти будь ніжною і просто люби мене. Містер і місіс Сміт". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію співачки, засипаючи її компліментами і захоплюючись чарівним образом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала щось тверде.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".