Відомий російський співак, відданий шанувальник президента країни-агресора РФ Володимира Путіна Олександр Буйнов, схоже, вже відчуває себе значно краще після операції з видалення жовчного міхура. Зовсім нещодавно російські журналісти вже "ховали" співака. Проте Буйнов потрапив у делікатну ситуацію - співака в напівголому вигляді запримітили разом з Лолітою Мілявською, таке може витворяти тільки "жива людина".

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Алескандра Буйнова в мережі Instagram.

З якихось причин артисту довелося переодягатися просто в машині, а змінити штани в тісноті автомобільного салону виявилося не так вже й просто. Але стара подруга вчасно прийшла на допомогу виконавцю. На відео, опублікованому в Instagram, співак сидить з голими ногами на передньому сидінні, а Лоліта своїми руками одягає йому штани, як дитині.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Поки за нами ніхто не стежить, давай ніжку, мій маленький", — каже Мілявська.

Все це незвичайне дійство, що відбувається в центрі міста, супроводжувалося жартами, а з боку за переодяганням хихикаючи спостерігала Анна Семенович.

Олександр Буйнов, скріншот: YouTube
Олександр Буйнов, скріншот: YouTube

"Все-таки здорово, коли тебе оточують суцільні позитивки! Так влаштований людський мозок, ми пам'ятаємо і згадуємо тільки світле, хороше... навіть, коли зарплату не отримуєш півроку! Спасибі всім, хто випромінює оптимізм і доброту, Лолка, я тебе люблю!",— підписав ролик Буйнов.

Судячи з відео, шанувальникам артиста хвилюватися зовсім нема про що: він зараз виглядає абсолютно нормально, не те що кілька тижнів тому після перенесеної операції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Лоліта і Лобода злилися воєдино і зробили "бум бум" — "Я найстаріша...".

Як повідомляв Знай.uа, завдяки лікарю: Лоліта розкрила секрет свого неймовірного схуднення.

Знай.uа писав, відданий фанат Путіна Буйнов збожеволів після лікарняного ліжка і пішов співати до РПЦ.