Відома ведуча Лілія Ребрик, разом з командою проекту "Ранок з Україною", подорожує по всій країні і показує найцікавіші місця. У свіжому випуску шоу Ребрик разом зі знімальною групою приїхала в Херсонську область. При цьому вона не тільки встигла відзняти приголомшливий матеріал, але і встигла зробити кілька класних фотографій з помідорами.

Лілія постала на фотографії справжньою "богинею томатів". Вона опублікувала відразу кілька фото в яскравому, літньому образі. Лілія постала перед шанувальниками в чарівному, легкому сарафані червоно-білого кольору з фіолетовими бретелями. Доповнила образ Ребрик солом'яним капелюхом, плетеною сумочкою і красивими бежевими босоніжками.

Ребрик позувала на тлі ящиків з красивими, червоними помідорами. Вона сказала, що вони були дійсно дуже смачними. "Думали, що якщо я поїду на Херсонщину, то буду їсти тільки кавуни і дині? Тут можна стати справжньою богинею томатів", підписала свою фотографію Лілія Ребрик.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Лілія Ребрик показала купальники для всіх типів фігур

Як повідомляв портал Знай.uа Лілія Ребрик розповіла про подорож з чоловіком

Також Знай.uа писав, Лілія Ребрик розповіла, як тримати себе в хорошій формі