Українська телеведуча Лілія Ребрик, яка днями отримала премію "Мама року" на "Балу квітів від Миколи Тищенка", розповіла журналістам "Знай.uа", як провела свій день народження. 8 травня зірці виповнилося 38 років.

Ребрик зізналася, що це свято було особливим для неї.

"Я провела його удвох з чоловіком. Бабусі нагадали нам, що ми не тільки мама з татом, але ще й чоловік з дружиною. Ми були в Парижі! Це була наша перша поїздка удвох - ось, що може бути прекрасніше!?" - розповіла телеведуча.

Ребрик зізналася, що в Парижі вона була вперше, для неї це особливе місце.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Це була свідомо перша поїздка в Париж - мрія, яку я берегла для якогось особливого випадку. Цей випадок настав, і чоловік це відчув", - розповіла телеведуча.

Лілія разом з чоловіком побували і у Версалі.

Також вона прокоментувала статуетку, яку отримала на церемонії нагородження премії "Найуспішніша жінка року".

"Я іронічно ставлюся до всіх нагород, вважаю, що кожна жінка - найкраща мама для своєї дитини. Дуже сподіваюся, що моя материнська лінія когось надихає - і це вже перемога".

"Добре, що "Маму року" ви запустили першою номінацією, тому що мама має встигнути скрізь. Мені здається, що у справжньої сучасної української мами з народженням дитини з'являється додаткова година, якої нам так не вистачає в сучасному житті, коли у нас немає дітей", - сказала зі сцени Ребрик.

Зазначимо, що Ребрик - щаслива мама двох доньок. Разом з хореографом Андрієм Диким вона виховує 6-річну Діану і маленьку Поліну.

Нагадаємо, на Великдень Лілія Ребрик опублікувала сімейне фото і показала, як вона з чоловіком та двома доньками ходили до церкви та святили яйця і паски.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська телеведуча Лілія Ребрик вперше показала обличчя своєї молодшої дочки. Вони разом з'явилися на обкладинці журналу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ребрик поділилася секретами краси і розповіла, як тримати себе в хорошій формі, особливо після народження дитини.