Телеведуча Лілія Ребрик приміряла найстильніші пляжні образи цього сезону. Про це передає Clutch.

Для дівчат, які не переживають через модельні стандарти, ідеальним варіантом буде шнурівка. Це модно і практично одночасно.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Наприклад, злитий купальник зі шнурівкою на спині. Ви можете затягнути її дуже щільно, зробивши талію тонкою, згадуючи корсетні часи. А якщо ви набрали кілька зайвих кілограмів – можете зробити шнурівку вільною", – коментує стиліст Дар'я Мегедь у програмі "Ранок з Україною".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Найбільш трендовим варіантом 2019 року будуть плавки з високим вирізом. Такий варіант прекрасно підійде дівчатам з фігурою "пісочний годинник".

"Купальник з високим вирізом візуально подовжує ноги. Така модель підійде майже всім. Якщо потрібно підкреслити талію – можна вибрати високі плавки з декоративним поясом", – каже стиліст.

Для тих, кому не вистачає об'єму в верхній частині, дизайнер порадила вибрати бюстгальтер бандо.

"Ліф бандо з чашкою буде вдало підкреслювати груди, а варіант з бретельками з рюшами додасть обсягу у верхній частині", – розповіла Дарина в ефірі каналу "Україна".

Дівчатам, яких турбує проблема широких плечей, програма "Ранок з Україною" підготувала наступні поради.

"Вибирайте верх купальника трикутної форми, завдяки якому акцент візуально зміщується на шию і плечі не будуть здаватися такими масивними", – поділилася стиліст.

Для тих, хто не встиг позбутися від зайвих кілограмів до літнього сезону, ситуацію може виправити відповідний купальник. Жінкам з пишними формами нижню частину купальника варто вибирати з більш високою посадкою, яка візуально зробить акцент на талії, а ноги будуть здаватися довшим. З таким типом фігури найкращим варіантом будуть суцільні купальники.

"Суцільний купальник може підкреслити вам талію і прикрити недоліки в області живота і стегон. Такий варіант можна вдало комбінувати з накидками", – розповіла Дарина в ефірі "Ранку з Україною".

Маючи зайві кілограми, добре виглядати можна і в модному роздільному купальнику. Наприклад, можна вибрати широкий ліф зі складками і плавки модного фасону, підібраними за типом фігури.

Нагадаємо, Лілія Ребрик підкорила зворушливим сімейним фото.

Раніше Знай.ua повідомляв, Лілія Ребрик вперше поділилася фото з молодшою донькою.

Також Знай.uа писав, Melovin, Сумська і Ребрик показали своїх пухнастиків, мордочки говорять самі за себе.