Популярна українська телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу" П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно зіркова красуня вляпалася в скандал через свої висловлювання з приводу домашнього насильства, але, схоже, пристрасті вщухли, і вона повернулася до звичного життя, роботи і яскравим постам в соцмережі.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу Регіна показала в милі фото, на якому позує серед поля. Вона лежить в мрійливій позі на сухій траві і примружила очі від сонця. Перед камерою телезірка з'явилася в кокетливому літньому платтячку в дрібну квіточку, її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі акуратний макіяж. У підписі до фотографії Тодоренко розповіла про інцидент, який стався на цій фотосесії. "Хочу поділитися з вами хорошим настроєм і самої душевної, атмосферної фотосесією, яка у мене була! Забавно, що не обійшлося без поліції і заяви, яку на нас дуже хотіли написати. Добре, що все закінчилося добре! А зйомкою я постараюся всіх здивувати", - написала вона. Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Регіни, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.