Відома російська телеведуча Анфіса Чехова, яка прославилася в еротичному телешоу "Секс з Анфісою Чеховою", часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, цього разу спокуслива 42-річна красуня показала в соцмережі кадри зі своїх занять йогою, що викликало безліч дискусій в коментарях.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях Анфіса позує, мабуть, у себе вдома, для занять вона вибрала місце біля вікна і застелила підлогу килимком. Телезірка відображена в момент виконання вправи - вона грудьми і ногами впирається в підлогу, тоді як її попа випнута вгору. Перед камерою красуня з'явилася в облягаючому червоному комбінезоні, який підкреслив її пружні форми. Волосся ведучої зібрані в недбалий пучок, а її обличчя практично не видно. У підписі до публікації Чехова написала: "Йога – це подорож самого себе, через себе, в себе. Бхагавад Гіта". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нові фото телезірки, засинаючи її компліментами і захоплюючись її гнучкістю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадавши, Чехова заговорила про Заворотнюк і несподівано згадала вагітність.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Анфіса Чехова відкрила гарячий сезон купальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Анфіса Чехова вперше показала справжнє обличчя.