Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком. Знаменитість потішила аудиторію несподіваною новиною - красуня прийняла естафету від виконавиці Юлії Саніної і збирається брати участь в улюбленому танцювальному шоу українців "Танці з зірками". Артистка вже встигла видати нового партнера - ним став Дмитро Дікусар.

Раніше Слава цікавилася у численних шанувальників, який танець від пари ті хочуть побачити першим і більшість людей відзначили, що це має бути щось пристрасне, проголосувавши за танго або румбу. Втім, саму красуню така перспектива не сильно порадувала: виконавиця вважає, що їм з Дмитром ще рано "стегна об стегна розтирати".

Неанонімне голосування кількома постами раніше показало, що більшість глядачів чекає від нас танго або румбу. А мені ось здається, зарано якось, на першому-то побаченні стегна об стегна розтирати😂

Фолловери не пройшли повз: "Тримайся за Діму міцніше 😉", " я дуже чекаю вас двох на танцполі! Можете просто станцювати мєдляк))) це вже буде круто😂 😂 😂", " ви дуже харизматична пара, буду вболівати за вас👏 🏻", " ви красива пара. Партнер у Вас 💣", ""стегна о стегна розтирати" - фраза топ😄 🤩","зарано😂 #тижмать".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

До слова, вже відомі всі нові учасники шоу: Олег Винник, Позитив (Олексій Завгородній), Alyona Alyona, Надія Мейхер, Санта Дімопулос, Тарас Цимбалюк, Дар'я Петрожицька, Юлія Саніна, Слава Камінська, Дмитро Танкович, Сергій Танчинець, Сергій Мельник, Арам Арзуманян і Ольга Фреймут.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.