Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає в складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу інтригуюче романтичне відео, на якому з'явилася в компанії нового партнера по "Танцях з зірками" Дмитра Дікусара. Фанати вже в передчутті, вони впевнені, що ці двоє підірвуть танцпол.

Чорно-білий ролик, знятий на красивому пляжі, починається з того, що Слава і Дмитро стоять в обнімку і накриті шматком шовку, ніби скульптури. Далі вітер знімає тонку тканину і стає видно, що було під нею приховано. Парочка ніжно дивиться один на одного, співачка в тонкому плаття притиснулася до партнера всім тілом, і вони ніби ось-ось зіллються в поцілунку. У підписі до публікації Камінська загадково написала: "Час мого життя". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.