Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. На офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося архівне інтерв'ю красуні, де вона, сидячи в гримерці лише в махровому халатику з глибоким декольте, розповіла про те, як будь-якій жінці знайти свої інтонації і що ж це таке. Так, артистка зазначила, що спочатку варто знайти і прийняти себе, а це буває не так вже й просто зробити. Потрібно навчитися любити своє тіло, свою професію і все, що нас оточує.

як жінкам пізнати свої інтонації? Це все одно що, як жінкам пізнати себе. Почати любити своє тіло, свою справу, своє життя, любити себе, що в цьому? У цьому відчуття життя і самовіддачі.

Фолловери не пройшли повз: "розумна, чортівка❤️"," і що в цьому поганого! Я солідарна з Тіною.💯 💋 👍 ", "Розумні думки вголос. 💓 💓 💓 ", "мудра дівчинка".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Варто відзначити, що раніше офіційному фан-акаунті Тіни Кароль з'явилося яскраве фото красуні, що складається з колажу з кращими вечірніми вбраннями Тіни чорного кольору. Так, артистка позувала на різних червоних доріжках і зйомках телешоу в розкішних облягаючих сукнях, які вигідно підкреслювали її фігуру, а більшість з них також не приховували пишне декольте культової блондинки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.