Відомий український співак, фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя та його дружина Alyosha в черговий раз стали батьками. У них народилася дівчинка, яку назвали ім'ям Марія. Про що обоє одночасно повідомили в соціальних мережах, прикріпивши фотографію новонародженої малятка.

Читайте Знай в Google News!

Тополя написав: "Вітайте Марію Тарасівну третю. Прийшла в цей світ з манікюром, як і належить справжньою леді!". На фотографії ж видно маленьку Марію, а також виконавця з Оленою Кучер (Alyosha).

Співачці 33 роки, одружена з Тарасом Тополь вона з 2013 року. До цього зустрічалася з продюсером Вадимом лисицею. Вона стала багатодітною матір'ю, так як у Марії є ще два брати: 3-річний Марк і 6-річний Рома.

Тополя і Alyosha, скріншот: Instagram
Тополя і Alyosha, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Про вагітність Кучер і її швидке становлення багатодітною матір'ю задумалася ведуча Соломія Вітвіцька ще в лютому, коли під час концерту виконавиця використовувала лише широкі наряди. Користувачі в коментарях описують свої привітання.

У квітні вже і сама Alyosha повідомила про те, що втретє стане мамою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кім Кардашьян помилково виклала невідредаговані фото, яке змусить вас забути про комплекси.

Як повідомляв "Знай.ua", Успенська стала мамою в 66, Шанувальники не можуть знайти собі місця: "я мріяла про сина..."

Знай.ua писав, що українська Кардашьян у зухвалому бікіні пішла у відрив: "Я загубилася". Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями.