Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала, яка в посивіння місяці вагітності активно публікувала в соцмережі Instagram яскраві знімки з красивих фотосесій, кілька тижнів тому народила сина. А практично відразу після виписки з пологового будинку зірка з чоловіком і дітьми вирушила до Туреччини на відпочинок. Але тепер, схоже, зірка повернулася до Києва і вже показує знімки звідси.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях, які показала Джамала, вона зображена на київських вулицях. На прогулянку вона вийшла разом з новонародженим синочком Селімом у візочку. І саме про цей візок співачка повідала шанувальникам. "Про вибір коляски, чому я зупинилася на Anex Quant. Звичайно, я керувалася принципом, що коляска Селіма повинна бути модною і функціональною, була важлива вентиляція капюшона і дна люльки, і т.д. мені була потрібна коляска для міста і активних батьків. Як Ви знаєте, мене дуже хвилює тема усвідомленого споживання і ресайклінгу. Тому вирішальним фактором стало те, що в Quant використовується тканина з переробленого пластику!

А ще на капюшоні написані координати пластикового острова в Тихому океані! Тільки уявіть, на цій ділянці знаходиться понад сто мільйонів тонн сміття, яке завдає непоправної шкоди екології. На жаль, Острів збільшується з часом. Я вірю, що кожен може зробити свій внесок у збереження нашої планети. Навіть такі маленькі справи, як використання речей з перероблених матеріалів, призводять до неймовірних результатів. Потрібно тільки, щоб це робили мільйони, а не одиниці", - написала Джамала в підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.ua" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.