Популярна українська співачка Анна Сєдокова, яка вже довгий час живе і будує кар'єру в Росії, часто радує фанатів новими фото і відео в своєму Instagram. Так, цього разу співачка показала в соцмережі спекотне фото, на якому з'явилася в спокусливому образі, а в підписі до нього залишила трепетне послання. Перед камерою співачка з'явилася в сексапільній темній сукні, яка ледь утримує її пружні форми.

Читайте Знай в Google News!

"Привіт, як ти? Знаєш, чого я навчилася тільки з часом і що мене рятує? Приймати спокійно, то що в житті вже неминуче. Можна нескінченно стресувати, доводячи себе до істерик перед днем X. можна скаржитися, битися об лід, а можна просто прийняти. Ти скажеш це слабка позиція, я раніше так теж вважала. А зараз ні. Приймати - це довіряти долі, довіряти вищій силі. І ще дуже важливо. Розуміти, що з кожної складної ситуації, народжується нова квіточка. Адже, якби не було стільки поганого або скоріше складного в нашому житті, ми б ніколи не стали такими сильними і щасливими. Ми б знали смак щастя. Сьогодні ввечері полетить Мо. І моє серце стискається від цієї думки в маленьку піщинку. Але у нас було прекрасне літо. І буде ще багато років попереду. І сьогодні ми заборонимо один одному плакати, адже тоді наше щастя не матиме значення. Все Буде Добре! Я приймаю, я дякую. Я вірю", - написала Сєдокова в підписі до кадру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала щось тверде.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".