43-річна зірка "Дикого ангела" Наталія Орейро опублікувала кадри з чоловіком Рікардо Мольо в його день народження. Рідкісні фотографії з'явилися на сторінці акторки в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"Feliz vuelta al sol a mi persona favorita. Щасливого дня народження моїй коханій людині", - написала вона в соціальній мережі. Слід зауважити, що акторка спеціально заради шанувальників з Росії пише в Instagram двома мовами.

Наталія Орейро з чоловіком, фото: instagram.com/nataliaoreirosoy
Наталія Орейро з чоловіком, фото: instagram.com/nataliaoreirosoy

З нагоди дня народження чоловіка знаменитість опублікувала рідкісні фото з ним і зізналася йому в коханні. Раніше Наталія Орейро розповідала шанувальникам, що проходить процедуру отримання російського громадянства, але після зазначила, що це данина поваги її численним шанувальникам з цієї країни і що після оформлення документів жити в Росії не планує.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Після виходу на екрани серіалу "Дикий ангел" Наталія Орейро стала мрією мільйонів чоловіків по всьому світу. Але вона віддала своє серце єдиному. Вже 19 років аргентинська актриса 19 років одружена з рок-музикантом Рікардо Мольо, який старший за неї на 20 років. У подружжя є 8-річний син Мерлін.

Наталія Орейро з чоловіком, фото: instagram.com/nataliaoreirosoy
Наталія Орейро з чоловіком, фото: instagram.com/nataliaoreirosoy

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Даша Астаф'єва розбурхала фантазію спокусливим образом: "Якби я була костюмом..."

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль вступила в бій з гуртом KAZKA: українців просять діяти якомога швидше

Також портал Знай.uа писав, що син Віктора Павлика помер від раку, мама повідомила про тяжку втрату