Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість вперше після тривалої самоізоляції через коронавірус COVID - 19 вирушила закордон, відвідавши спекотну Грецію, а тепер ще й заінтригувала численних шанувальників новинкою - прем'єрою кліпу на пісню "Твоей любимой".

Так, артистка зізналася, що запланувала дату виходу ролика на 18 серпня, а також засвітила кадр, на якому чітко видно, що в стрічці знялася її маленька красуня-дочка Софія. Також красуня виклала трепетне селфі, на якому позувала разом з найріднішою дівчинкою на яхті в рятувальних жилетах. Найімовірніше, зіркова мама і дочка вирішили зайнятися екстримом в теплій блакитній воді.

🙌 🏻 пізнаємо нове! Перемагаємо себе! І чекаємо прем'єру кліпу "твоей любимой"! 😁 Завтра в 10:00 на моєму каналі в YouTube! ‼️

Фолловери залишилися в захваті: "неймовірно красиві і щасливі😻 Софія така доросла!❤ ️ ", "Ви такі красиві😍 Сонечка така доросла, на вас схожа😍гарного відпочинку💞", " які ви прекрасні! відпочивайте ❤️", " Класні😍 🔥 гарного проведення часу,дівчата!", "Які красиві!!! 😍😍😍😍❤️".

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.