Конкурсна заявка на участь у національному відборі для дитячого Євробачення 12-річного школяра-сироти Максима Ткачука була анульована чинопниками Національної суспільної телерадіокомпанії України. Хлопчик лідирував в онлайн-кастингу претендентів. Про це заявила його бабуся, Лариса Володимирівна.

Читайте Знай в Google News!

Відео Максима до національного відбору на дитяче Євробачення було видалено з Youtube. Він виконував українську варіацію пісні "Джамайка" і набрав при цьому більше 12 тисяч пальців вгору, що гарантувало йому участь в Нацвідборі, так як всі конкуренти відставали від нього за кількістю набраних лайків.

Бабуся повідомила, що подібне рішення могло статися через пісню "Смуглянка". Їй з телеканалу ніхто не дзвонив і жодним чином не намагався роз'яснити цю ситуацію. Лариса Володимирівна каже: "Я б хотіла у них запитати, щоб вони мені особисто сказали Чому. Дитина набрала більше 12 тисяч голосів, і більше 30 тисяч переглядів. Якщо правда, що через "Смуглянку", то я не знаю, тоді в нашій країні взагалі капець".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Максим Ткачук дуже засмутився через подібне рішення, за словами літньої жінки. "Радів, що йде попереду, а тут бах і його зняли. Втішаємо, говоримо, щоб не переживав, якби поїхав і нічого не зайняв, було б ще гірше. Щось же потрібно дитині говорити" - підсумувала жінка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, " використовував зірок шоу-бізнесу і заманював у пастку": збоченець з 10-річним стажем затриманий у Сумах.

Як повідомляв "Знай.ua", місцеві взрили дорогу, щоб машини не їздили? На українській вулиці помітили спецтехніку.

Знай.ua писав, "Все що від вас потрібно — це сидіти мовчки з онуком": син поїхав з країни і приголомшив матір своїми словами.