Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася дуже важливим для українок постом, в якому розповіла про досить популярний міф - мед, розбавлений в теплій воді натщесерце допомагає схудненню, робить нас здоровішими і взагалі діє як жовчогінне.

Так, красуня міф розвіяла, зазначивши, що мед - це по суті цукор, підсолоджувач, а в нагрітому стані він втрачає всі корисні якості, тож краще починати ранок звичайною водою кімнатної температури.

Таааак, моя відповідь про мед вранці натщесерце в сторіз викликала бурхливу реакцію😅 ну ок) давайте продовжу розвіювати магію і зганяти вентилятором Срібний пилок навколо теми Схуднення 🙈 🤪 Мед-це по суті цукор. Просто в ньому, є трішечки корисностей. Звичайно мається на увазі тільки якісний натуральний мед! При нагріванні з меду йде все корисне і він просто перетворюється на цукор - підсолоджувач. Навіщо вранці натщесерце їсти цукор (мед) розбавлений водою? Я не знаю 😅 🙈 У когось він викликає жовчогінний ефект, швидше послаблює навіть спазм, але це не у всіх і у кого проблеми з вагою і відносини з солодким напружені, то це зовсім не те, є більш ефективні способи «погнати» жовч. Ну покладіть його в вівсянку або в сир на сніданок для солодощів, але вважати що з'їли мед у воді і це посприяє якомусь з пунктів здоров'я або схуднення-дивно. Мед це ккал-входять в вас ккал і це не означає, що ви худнете. Якщо плюс щось, то це плюс і не важливо з чого☺️ Отже висновок: мед вранці натщесерце не сприяє схудненню.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко в сміливій сукні показала, як ефектно відсвяткувала 36-річчя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аніта Луценко зізналася, що ефективніше - велотренажер vs бігова доріжка.

Також "Знай.ua" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео.