Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала відверте фото, на якому позувала в міні-бікіні на білосніжному пляжі Майямі-біч в США. Так, артистка похвалилася новим умінням - її молодий наречений, баскетболіст Яніс Тімма, який в кінці липня зробив Анні пропозицію руки і серця, навчив красуню кататися на велосипеді. Правда, наскільки було зручно кататися виконавиці лише в плавках, можна тільки уявити.

я і велик . Версія 2020. Сьогодні він був остаточно підкорений і домінування відбулося . А я то думала, що у нас все скінчено . А ні . А не все )) А все тому що вчитель неймовірний @janis.timma ❤️ "Ти повинна керувати кермом, а не воно тобою" 😂 😂

Фолловери залишилися в захваті: "Анют! Я все розумію!!! Але! А можна побути сідлом в цьому винятковому випадку?!)))) 🤣🙈❤️", "Добре. Там так, в трусиках, на велику ганяють???))) 🌷 ", "🔥 🔥 🔥Аня, ви дуже красива і сексуальна! Браво! Так тримати! 👍 👍 👍 🤗 ", "Попа огого", "попка🔥", "Ось це фотка💥 💥 💥 💥 💥", "срамота яка... де ці велосипедні доріжки)", " яка шоколадочка!😍 ", "Аня яка ти сексі🔥 😻 🌟".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Сєдокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.