Відома українська співачка Тіна Кароль і американський репер Snoop Dogg порадують своїх шанувальників спільним треком. У той час поки фанати Тіни активно сватали її з музикантом Dan Balan, співачка працювала над колаборацією з культовим хіп-хопером з США.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Luca Dayz, Тіни і Снупа в Instagram. Артисти опублікували обкладинку майбутнього синглу під назвою "Blow Your Mind".

Тіна Кароль і Снуп Дог, фото: instagram.com/lucadayz
Тіна Кароль і Снуп Дог, фото: instagram.com/lucadayz

"28 серпня! Нарешті виходить ... 3 роки з того часу, як ми почали цей проєкт. Велике спасибі всім, хто підтримав: артистам, моїй команді, авторам пісень, продюсерам, інженерам, менеджерам і, звичайно ж, шанувальникам", — прокоментував майбутній реліз Luca Dayz.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як відомо, українська артистка вже кілька років підписана на лейбл Bantley Records. У свою чергу колектив стежить за кар'єрою Тіни і вітає її з успіхами на вітчизняній естраді. А тепер компанія вирішила створити з нею спільний музичний проєкт, який і було анонсовано в мережі. Дуже цікаво, якою буде роль виконавиці в цьому проєкті, адже її творчість серйозно відрізняється від музичних смаків хлопців. Втім, впевнені, з талантом Кароль проєкт вийшов колоритним.

Учасниками релізу стануть Loe, знаменитий Snoop Dogg і Тіна Кароль, а сама пісня вийде 28 серпня. Жодних інших подробиць спільної роботи музиканти розкривати не стали. Тому до прем'єри шанувальникам доведеться насолоджуватися тільки барвистою обкладинкою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Тіна Кароль відверто заговорила про життя після смерті чоловіка.

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Дикого янгола" Орейро заінтригувала - чи не вперше показала обличчя чоловіка.

Знай.uа писав, чоловікові Тіни Кароль могло виповнитися 40: їм вже не зустрітися на цьому світі.