Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. На офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося незвичайне відео красуні, раніше додане нею ж в Сторіс. Так, артистка позувала на передньому сидінні автомобіля без краплі макіяжу, зачаровуючи натуральною красою, в той час як ззаду відбувалися дивні дії: можна побачити чоловічу руку незнайомця, яка забирає якийсь елемент одягу - найуважніші шанувальники розглянули в ньому бюстгальтер.

До слова, Тіні Кароль вже не перший рік приписують роман з харизматичним виконавцем Даном Баланом, і хоч сама парочка ніяк не коментує ці чутки, фоловери як і раніше сперечаються що це - метод для залучення уваги до проекту "Голос" або щирі почуття.

Фолловери почали обговорювати публікацію: "хтось вже сказав про чоловічу руку і ліфчик на задньому плані, які обговорюють зараз у всіх бесідах?😹 ", "А Тіна знає що там позаду хтось є😮 блін страшно...😂 ", "Так що по машині я не зрозуміла ?😂 😂 ❤ ️ ", "Ось як же можна бути такою красивою.🔥 Просто обожнюю ось таку Тіну з пучком і без макіяжу😍 💖", "наша Малятко❤️", "Масик 🐥".

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.