Поки Алла Костромічова знімається в "Топ-моделі по-українськи", її чотирирічний син Сальваторе не сумує. Модель робить все, щоб малюк постійно розвивався як фізично, так і інтелектуально. Так що хлопчик займається тайським боксом, потихеньку вчить математику, а у вересні відправиться в англомовний дитячий сад.

Ексклюзивним міні-інтерв'ю Алли про сина зі "Знай.uа" поділилася прес-служба Нового каналу.

"Для загального розвитку я віддала Сальваторе на тайський бокс. Таких маленьких дітей в спаринги не ставлять - їх вчать, які бувають удари, як правильно тримати всі групи мускул. У нас дуже класні тренери, маленькі групи, індивідуальний підхід. Цей вид спорту мені дуже подобається, я і сама пробувала ним займатися. Але нігті і тайський бокс несумісні, і як справжня дівчина я вибрала манікюр," - сміється ведуча Нового каналу.

"У Сальве досить математичний склад розуму, він дуже любить сортування, головоломка. Обожнює магнітні конструктори! А ще ми дивимося мультсеріал Numberblocks-завдяки йому мій син вивчив рахунок, додавання, ділення. Звичайно, він поки ще не знає табличку множення, як школяр. Але вже розуміє, як відбувається сам процес: наприклад, що шість-це три рази по два".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Щоб не перевантажувати чотирирічну дитину, Алла знаходить час і для відпочинку. Наприклад, виконала мрію Сальваторе покататися на водному мотоциклі.

"Ми намагаємося їздити за місто, щоб відпочити і подихати свіжим повітрям. Нещодавно в Київ з Нью-Йорка прилетів мій чоловік Джейсон, і ми поїхали кататися з Сальве на водних мотоцикл. Справа в тому, що в США за законом дітям не можна кататися на них, а у нас дозволяють з дитячим жилетом. Так що Сал дуже чекав, поки зможе покататися на водному мотоциклі в Києві і залишився шалено щасливий."

Нагадаємо, раніше халатик зрадницьки оголив декольте власниці самого пишного бюста України.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Потап з "какашкою" на голові повеселив українців: "замість німба".

Також "Знай.uа" писав, що "Прощення Єфремову не буде ніколи": сім'я Захарова оцінила його життя на один рубль.