Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила забавну серію кадрів, позуючи з водієм маршрутки з шоу "Le Маршрутка" Богданом Богдановичем (Ігорем Новінчуком).

Так, артистка вирішила зайнятися дайвінгом в Дніпрі, надівши водолазний костюм і зайшовши в воду, в той час як Богдан Богданович подав красуні свою ласту. Як виявилося, навіть заради такого смішного фото потрібно сильно постаратися - оператор команди тримав чоловіка під руки, щоб той не підслизнувся. Леся також згадала про найстрашніший Дайвінг у своєму житті - на Багамах, коли плавала з акулами на глибині 15 метрів під час зйомок шоу "Орел і Решка".

Hold Me for a While..🧜🏻‍♀️ Хтось із вас займався дайвінгом? Розкажіть на яку глибину занурювались і де? Де отримували сертифікат 👇 🏻 👇 🏻 👇 🏻 P. s. Моя межа 15 метрів на Багамах (шарк Дайвінг) дуже страшний був день в моєму житті🤪

Фолловери не пройшли повз: "Невже Богданич не пірнув? Невже ласти відкинув???", "Та не, для мене закапати ніс при нежиті-жахливий жах, втопитися боюся🤓"," я все ще шукаю глибокий сенс в цій фотці🙈 😂 😂 😂 😂", " ой тримайте мене сто, бо одному нема що!😄 ", "Лесечка ти під землею і під водою, відважна дівчинка,поважаю і люблю❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше