Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з мамою його двох дітей Оленою Войченко недовго був холостяком - всього кілька місяців тому він представив аудиторії нову кохану Христину Горняк, а 19 серпня зробив дівчині пропозицію руки і серця на яхті в Стамбулі, презентувавши обручку з діамантами від Tiffany & Co. Христина, звичайно ж, погодилася.

Варто відзначити, що кохані познайомилася ще влітку на весіллі в Італії, де Володимир був ведучим, а сама Христина - подружкою нареченої. Парочка з травня-місяця переїхала в нове житло, "сімейне гніздечко" в центрі Києва.

Шоумен запевняв численних шанувальників, що поки не збирається одружуватися і його розлучення відбулося зовсім не через інших жінок, проте пропозицію 19 серпня о 19:00 вирішив зробити не просто так - рік тому він зустрів Христину саме в цей день, ще будучи офіційно одружений на Олені Войченко. До слова, нещодавно Остапчук порадував даму серця ще одним розкішним подарунком - люксовим автомобілем Range Rover Evoque.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "цікаво, як надовго цей союз?!))) ", "Це прекрасно коли люди щасливі👍 🥂", "На чужому нещасті ... щастя не побудуєш ! У якийсь момент бумеранг повернеться ... думаю вашій колишній дружині не легко зараз все це бачити !", "Не дивно!!!", "А чому все на камеру? Це ж особистий, інтимний момент.", "В одному році розлучитися і одружитися👍".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і" Танців з зірками " не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.