Українська співачка Світлана Лобода зараз живе і виступає в Росії. Артистка виховує двох дочок Євангеліну і Тільду. Батьківство другої, як всі давно знають, приписують лідеру німецького метал-гурту Rammstein Тіллю Ліндеманну. І якщо молодшу дочку артистка всіляко приховує від пильної уваги преси, намагаючись ніде не "світити" личко малятка, то старша Єва часто з'являється на фотографіях в маминому Instagram. Більш того, дев'ятирічна Євангеліна явно переймає мамине шоу-бізнесову поведінку і з задоволенням позує для фотосесій.

20 серпня співачка виклала у своєму мікроблозі Instagram цілу фотосесію з Євою. Одягнені в однаковому стилі і в помітних сонцезахисних окулярах ультрамодного дизайну, світла і Євангеліна виглядають скоріше як сестри — старша і молодша, ніж як мама з донькою.

Світлана Лобода вибрала для фотосесії майку в чорну і сріблясту смужку і сріблясті штани пітонового забарвлення в тон. Досить спірне поєднання, але як цілісний образ виглядає досить стильно. Втім, Лободі не звикати епатувати публіку.

Волосся Євангеліни зав'язані в два хвостика, на дитині Біла курточка і вільні чорні штани з орнаментом з боків. Разом вони створюють такий виразний і органічний дует, що фанати починають мріяти — а коли ж і Євангеліна "подасть голос" і заспіває разом із зірковою мамою.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.иа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.