Відома українська телеведуча Леся Нікітюк разом з командою свого тревел-шоу "Ле Маршурка" продовжує їздити по Україні та відвідувати найцікавіші і незвичайні місця.

Читайте Знай в Google News!

Так, зірка "Орла і Решки" порадувала багатомільйонну аудиторію новими знімками з села, в якій команда зупинилася дорогою в Первомайськ на Миколаївщині.

Леся позувала на тлі старих будинків у рожевому короткому топі, червоних спортивках Adidas та білих кросівках. Образ доповнила чорною лаковою сумочкою на тонкому ланцюжку і масивними прикрасами.

"Сьогодні я зловила себе на думці, що про острів Кюрасао, я знаю більше, ніж про Первомайськ😁 Ну що ж зустрічайте @lemarshrutka_official Первомайськ, Миколаїв, Коблево Пишіть у коментах куди заїхати👇 👇 👇", - поцікавилася у фанатів Нікітюк.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

"Первомаааааайськ, трюфель спробуйте первомайський обов'язково😻 😻 😂 😂 😂", "Коблево💕", "Само собою, Коблево😄", "Зоопарк у Миколаєві😊", - відповіли в коментарях передплатники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Леся Нікітюк змусила водія "Le Маршрутка" "відкинути ласти" заради миленького фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк у спецкостюмі розповіла про багатства під землею Кривого Рогу.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк показала шанувальникам нового пухнастого улюбленця.