Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала відверте фото, на якому позувала в міні-бікіні кольору фуксії на пляжі з басейном в Майямі-Біч, США. Так, артистка засвітила розкішне засмагле тіло, насолоджуючись сонечком, а ще не упустила можливості зізнатися в коханні молодому нареченому Янісу Тіммі, який наприкінці липня зробив Анні пропозицію руки і серця.

коли ти поруч зі мною — у мене вічне літо @janis.timma 💞

Фолловери почали коментувати: "Hot бейба 🔥", " Шоколадка ❤️", " Краса ти наша💞💞💞💞😍✨👼🏼💫", "Ноги-секс!", "Фігура просто шикарна🔥 🔥 🔥", " кайф🔥"," ти секс Малятко", " ніііі,Анна красуня звичайно.".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Анна Сєдокова виставляла відверте фото, на якому позувала в міні-бікіні на білосніжному пляжі Майямі-біч в США. Так, артистка похвалилася новим умінням - її молодий наречений, баскетболіст Яніс Тімма, який в кінці липня зробив Анні пропозицію руки і серця, навчив красуню кататися на велосипеді. Правда, наскільки було зручно кататися виконавиці лише в плавках, можна тільки уявити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Седокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.