Зіркова пара несподівано приєдналася до святкувань з нагоди весілля на Львівщині.

Про цю незабутню для молодят подію повідомляє ТСН.

Перебуваючи в місті Жовква у Львівській області, відома українська співачка Тоня Матвієнко разом зі своїм чоловіком Арсеном Мірзояном несподівано вирішили привітати закоханих з їх одруженням. Зірки українського шоу-бізнесу прикрасили урочисту подію незабутнім подарунком - виступом перед рідними і близькими нареченого і нареченої.

Повідомляється, що святкування відбувалося в одному з готельних комплексів міста, в якому саме в той час зупинилася зіркова пара. Сама Тоня Матвієнко на своїй сторінці в Instagram поділилася, що цей виступ був незапланованим і спонтанним, а до нього їх з чоловіком підштовхнуло щире бажання привнести незабутню нотку в одну з найважливіших подій в житті двох закоханих.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Іноді спонтанні рішення приносять задоволення. Повечерявши в ресторані готелю, ми з Арсеном почули гучні вигуки "гірко". Доносилися вони з сусіднього залу ресторану. Згадавши наше весілля, майнула думка: "привітаємо?!". Так і зробили. Тому що наша професія дарувати емоції. Тоня Матвієнко


Настільки несподівана поява артистів на весіллі потрясло не тільки молодят, але і всіх присутніх в залі, які з особливим ентузіазмом танцювали, підспівували і аплодували їм.

Нагадаємо, раніше халатик зрадницькі оголивши декольте власниці самого пишного бюста України.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Потап з "какашкою" на голові повеселивши українців: "замість німба".

Також " Знай.uа" писав, що "Прощення Єфремову не буде ніколи": сім'я Захарова оцінила його життя на один рубль.