Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує свою багатомільйонну аудиторію новинами про своє життя в соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу знаменитість поділилася з шанувальниками яскравими фотографіями з грецького острова Міконос, де зараз відпочиває з доньками Євою і Тільдою. У кадрі Лобода позує в ультра короткій бордовій сукні на тлі Егейського моря.

Наряд вигідно оголює довгі ноги співачки і підкреслює зону декольте. До сукні Світлана додала аксесуари – чорні окуляри, ланцюжок з хрестиком і браслет.

"Іноді потрібно поставити метушню на паузу і відправитися на легку підзарядку з ❤️🙃", - підписала фото артистка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Красуня 🔥🔥🔥", "Прекрасна 🌹", "Та ви самі підзарядіть кого хочете😁", "Так і є, вірні слова 👍😘🤗😘", "Вауу красуня 🔥🔥", "Люблю тебе 💙", "Соски шикарно стирчать", "Гаряча та шалена🔥❤️", - коментують нову публікацію співачки користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, доросла донька Лободи Єва заткнула за пояс маму: "Вся в мене"

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода в зухвалому міні видала секрет щасливого життя.

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода в боді показала, як розслабляється після концерту.