Відома українська телеведуча Олена-Христина Лебідь є активною користувачкою соціальної мережі Instagram. Вона відома українцям за головною роллю в шоу"Аферисти в мережах".

Читайте Знай в Google News!

Раніше вона кілька тижнів відпочивала на українських пляжах, Лемирійському рожевому озері або на яхті зі своїм нареченим Павлом Валерійовичем Розенко, який в 2016 році виступав віце-прем'єр-міністром України. У 2019 році брав участь у дострокових парламентських виборах 2019 року. Однак обраний не був.

Зовсім недавно Лебідь повернулася в робочий простір і встигла дати інтерв'ю Амалії Арутюнян для телеканалу СТБ і передачі "Неймовірна правда про зірок". Зараз вона опублікувала відеозапис, на якому замечатлена разом з французьким бульдогом Сарою, раніше не раз з'являлася на знімках.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Жінка підписала відео: "Собака з вухами на вібро-режимі. Ось так ми мене веземо на роботу. Всім усміхненого дня!". Шанувальники знаменитості описують розчулення: "Вони так люблять їзду в висунуте віконце, практично всі собаки","Сара зловила кайф, дуже сильно чекаю нові серії, гарного дня".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мавка Лісова: закарпатка Аліна Паш зачарувала оголеною попою посеред природи.

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль і Юля Саніна готують яскраве шоу на День незалежності.

Знай.ua писав Келлі Осборн скинула 39 кг на карантині і відверто зізналася, як так вийшло.