Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала, яка в посивіння місяці вагітності активно публікувала в соцмережі Instagram яскраві знімки з красивих фотосесій, кілька тижнів тому народила сина. А практично відразу після виписки з пологового будинку зірка з чоловіком і дітьми вирушила до Туреччини на відпочинок. Але тепер, схоже, зірка повернулася до Києва і вже показує знімки звідси.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях, які показала Джамала, вона відображена, мабуть, під час підготовки і після свого виступу. Співачка виконала гімн України під час відкриття найбільшого в країні національного прапора в Києві. Перед камерою вона з'явилася в розкішному білосніжному вбранні, який нагадує весільний. Треба сказати, що виглядає вона просто приголомшливо, і це через близько місяця після народження другого сина. У підписі до публікації Джамала написала: "Kyiv❤️🇺 🇦". Фанати в захваті від нових фото зіркової красуні, її засипають компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.ua" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.