Красива дівчинка з української провінції за кілька років стала доларовою мільйонеркою. Є люди, які засуджують її, а вона просто любить красиво жити. Яна Орфєєва, її справжнє прізвище Василенко, родом з Черкас, вона з простої сім'ї.

Читайте Знай в Google News!

Інформацію про своїх рідних вона зараз приховує, але рік тому дівчина поділилася фото зі своєю мамою. Після закінчення школи дівчина взяла участь у конкурсі Міс Україна 2015, але навіть не потрапила до фіналу. Після цього вона не пішла вчитися, а відразу зі спонсором поїхала в Азію, там зробила пластику обличчя (збільшила губи і поміняла овал обличчя). Про історію яни стало відомо завдяки публікації одного з українських видань.

Яна Орфєєва, скріншот: Instagram
Яна Орфєєва, скріншот: Instagram

Звідти дівчина потрапила в гарем до одного з Саудівських принців. Її платня на рік становила $4 млн, вона пробула там 2 роки – супроводжувала принца в поїздках і розважала танцями гостей. У той час на неї звернув увагу мультимільярдер Женерал, якому було більше 60-ти років. Він закохався в юну українку і взяв її на утримання, але в тому ж гаремі. Він додатково платив Яні $150 тисяч на місяць і по $50 тисяч за кожен свій візит.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Яна Орфєєва, скріншот: Instagram
Яна Орфєєва, скріншот: Instagram

Коли він помер, Яна покинула гарем. Якось вона похвалилася, що він залишив їй у спадок $200 млн, але цьому мало хто вірить. Потім вона деякий час побула в гаремі одного з принців Дубаї. Це велика рідкість, що одну і ту ж дівчину взяли в гареми різних принців – таких випадків всього 3 в світі.

По поверненню Яна купила дорогі апартаменти у Києві та Москві, а сама багато подорожує, насолоджується життям. Зараз дівчина одна з найдорожчих ескортниць у світі – за 1 день вона бере $5 тисяч плюс чайові. У неї багато клієнтів з усього світу. Один з багатих українських покровителів прийшов з нею на ювілей "Світського життя".

Зараз яні 22 роки і вона вважає, що життя вдалося. Вона мріє вийти заміж за мільярдера. З останніх чуток - дівчину запросили в російську передачу "ДОМ-2" - сподіваються з нею підняти рейтинги шоу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, чемпіон світу з боротьби вигнав дружину на весіллі, дізнавшись що вона ескортниця - "колишній прислав...".

Як повідомляв Знай.uа, вибивають зуби і перегризають сухожилля-Українка розповіла, з чим стикаються ескортниці на " заробітках".

Знай.uа писав, Білоруський комік Усович жорстко образив українок.